Vindbaarheid door continue optimalisatie.

Wilt je jouw online vindbaarheid door optimalisatie verbeteren? Bij de positionering hebben we samen met je vastgesteld wat de doelen zijn en waar we naar toe willen werken. Meten is weten, dus je ziet bij ons het resultaat van je online positionering. Iedere maand voorzien wij je van een rapportage. In de rapportages zie je stapsgewijs wat we voor je hebben gedaan om je vindbaarheid te verbeteren en de conversie te verhogen. Je ziet meteen of dit het gewenste en besproken resultaat heeft opgeleverd.

Dagelijkse bezigheid.

Iedere dag monitoren wij de website op de vindbaarheid. Daarbij kijken we naar welke trefwoorden goed werken, welke pagina’s het beste aanslaan maar ook waar bezoekers juist afhaken. Er wordt ook duidelijk waar het eventueel misgaat en dit kan dan worden aangepakt. Zo kunnen we altijd het optimale uit jouw online aanwezigheid en vindbaarheid halen. Samen blijven we vooruit kijken en verder groeien!

Live gaan.

Het beste resultaat ervaar je met live gaan: hierbij wordt direct duidelijk of er ergens verbeterpunten zijn. Mocht dat zo zijn, dan staat ons online klantensysteem voor je klaar. Alle vragen en wijzigingen worden hierbij verholpen. Het systeem werkt met tickets, hier kun je invullen wat er gewijzigd moet worden. Het ticket komt vervolgens bij een van onze medewerkers terecht en zij lossen het voor je op. Het voordeel van dit systeem is dat je alle tickets overzichtelijk bij elkaar heeft. Daarnaast kun je ook zien wanneer een ticket behandeld is en welke uren wij aan het verbeteren van jouw website of webshop besteden.

Weten hoe het met je vindbaarheid gaat.

Kies je voor een langdurige relatie? Een goede keuze, want samen bereiken we meer. Ben je benieuwd wat we voor jouw en je onderneming kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Ik wil meer omzet

  Ik wil meer omzet.

  Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  Telefoonnummer*

  Ook online succes?

  Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
  We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.