Online veiligheid verbeteren op 24 november..

Bedrijven maken dagelijks gebruik van internet en dit brengt de nodige risico’s met zich mee. Denk hierbij aan virussen, identiteitsfraude en hackers. Om de online veiligheid van onder andere uw...
Websites

Bedrijven maken dagelijks gebruik van internet en dit brengt de nodige risico’s met zich mee. Denk hierbij aan virussen, identiteitsfraude en hackers. Om de online veiligheid van onder andere uw website te waarborgen, is het noodzakelijk om gebruik te maken van unieke en sterke wachtwoorden en deze regelmatig te veranderen. Om de bewustwording hiervan te vergroten is 24 november uitgeroepen tot Nationale Verander Je Wachtwoorden Dag.

Regelmatig veranderen 

Bij verschillende grote bedrijven worden alle wachtwoorden om de 3 maanden veranderd, waaronder het wachtwoord voor de website. Wanneer dit bij uw website niet het geval is, doet u er goed aan om het wachtwoord vandaag nog te veranderen. Door uw wachtwoord regelmatig te veranderen voorkomt u de kans om gehackt te worden. Wanneer uw website gehackt is, krijgen de hackers toegang tot alle informatie en kunnen ze de inhoud ervan veranderen of zelfs verwijderen. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor uw bedrijf. Voorkomen is dus beter dan genezen!

Sterk wachtwoord

Regelmatig veranderen is niet genoeg. Een veilig wachtwoord is een sterk wachtwoord. Een sterk wachtwoord is langer dan acht tekens, bevat meerdere cijfers en er komt minstens één hoofdletter in voor. De meest gemaakte fouten bij het opstellen van een wachtwoord is het gebruiken van een familienaam, adres of geboorte datum. Deze informatie is gemakkelijk te achterhalen.

Veilig wachtwoord is moeilijk te onthouden

Een echt sterk wachtwoord is een uniek wachtwoord. Het is namelijk onveilig om één wachtwoord voor meerdere accounts te hebben. Het vervelende aan een uniek wachtwoord is dat u het snel vergeet, een veilig wachtwoord is immers niet te onthouden. Er bestaan verschillende applicaties die op een veilige manier wachtwoorden voor u kunnen aanmaken, archiveren en bewaren.

Online veiligheid van uw website verbeteren?

Wilt u weten wat u nog meer kunt doen om de online veiligheid van uw website te verbeteren? Maak een online afspraak of bel naar 085 – 486 57 20 en ik kom graag bij u langs.

Ik wil meer omzet

  Ik wil meer omzet.

  Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  Telefoonnummer*

  Ook online succes?

  Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
  We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.