Sandler Utrecht, onze nieuwe klant en partner..

...
Social media

Het begon met het vernieuwen en verbeteren van de e-mail marketing. Nu zijn wij in zee gegaan met Sandler Utrecht/Nederland en zijn wij bezig met een gezamenlijke masterclass.

Sandler Training is een Amerikaans bedrijf dat in 1967 op de markt kwam met een geheel nieuw product. David Sandler ontwikkelde de Sandler Selling System en deze methode is het begin van de Reinforcement training. Verkopen kon hij zeker, de training werd een succes! Inmiddels zijn er 250 kantoren wereldwijd die de trainingen geven in maar liefst 23 verschillende talen.

Eenmaal, ander maal…

De internationale website van Sandler Training is geheel vernieuwd en heeft een nieuwe huisstijl gekregen. Het duurt nog enkele maanden voor dit is doorgevoerd op de website van Sandler Utrecht/Nederland. Ze kunnen niet wachten en besloten alvast hun e-mailmarketing te vernieuwen om een stap voor te zijn.

Verkocht!

Dutch Blue heeft voor Sandler Utrecht/Nederland een nieuw e-mailsysteem geïmplementeerd. Via het programma MailChimp kan Sandler op een gemakkelijke manier nieuwsbrieven verzenden naar zowel klanten, partners en prospects. Het format van de e-mail is alvast aangepast aan de nieuwe huisstijl die nog doorgevoerd zal worden. Ook maken wij het mogelijk dat Sandler apart landingspagina’s kan creëren voor op de website. Het is de bedoeling dat ze kunnen verwijzen naar de pagina in de nieuwsbrief.

Samen gaan we voor succes!

Sandler Utrecht/Nederland en Dutch Blue hebben de knappe koppen bij elkaar gestoken. Gezamenlijk zijn wij bezig met de ontwikkeling van een masterclass. Hoe krijgt u nieuwe leads binnen en hoe moet u deze leads omzetten in een daadwerkelijke opdracht? Door onze verschillende specialiteiten te bundelen komen we tot een zeer complete training voor onze klanten en geïnteresseerden.

Wilt u op de hoogte worden gehouden over deze masterclass? Laat uw e-mailadres achter onder aan de pagina en ontvang onze nieuwsbrief. Hierin zal vermeldt worden wanneer de masterclass plaats zal vinden. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen of bellen naar 085 – 486 57 20.

Ik wil meer omzet

  Ik wil meer omzet.

  Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  Telefoonnummer*

  Ook online succes?

  Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
  We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.