Uw website als ideale werknemer..

U wilt met uw organisatie online resultaat behalen. Wij zorgen ervoor dat u online succesvol wordt én blijft. Dutch Blue heeft al meer dan 5 jaar ervaring in scoren met online aanwezigheid. Een...
Websites

U wilt met uw organisatie online resultaat behalen. Wij zorgen ervoor dat u online succesvol wordt én blijft. Dutch Blue heeft al meer dan 5 jaar ervaring in scoren met online aanwezigheid.

Een goede website verkoopt

Uw website is niet langer een passief uithangbord van uw organisatie. Een goede website informeert, ondersteunt, vertelt en misschien wel het belangrijkste, een goede website verkoopt zoals u dat in persoon zou doen! De ideale werknemer dus. Deze ideale werknemer moet net als uw fysieke werknemers beleefd, vakkundig, representatief en goed gekleed zijn. Helaas krijgt uw digitale werknemer niet dezelfde hoeveelheid aandacht.

De ontwikkeling van websites

Toen het internet nog in zijn kinderschoenen stond was een website eigenlijk niets meer of minder dan een interessant extraatje. Het werd niet zelden gebruikt als enkelvoudige pagina waar de adresgegevens van de fysieke winkel of het kantoor van een bedrijf op werden vermeld. Tegenwoordig ligt dat wel even anders. Door de jaren heen is immers duidelijk geworden dat er een ongelofelijk potentieel schuilgaat in het internet en het gebruik van een website. Onderzoek wijst uit dat door over een praktische en informatieve website te beschikken het veel eenvoudiger is om contact te leggen met potentiële klanten. Daarnaast kon een veel uitgebreidere doelgroep worden aangesproken wat ook de financiële resultaten alleen maar ten goede komt. We kunnen dus gerust stellen dat de website van een leuk extraatje is uitgegroeid tot een heuse digitale werknemer die van essentieel belang is voor elk bedrijf en iedere winkel met toekomstvisie.

Eerste kennismaking met uw bedrijf

De evolutie van het internet heeft zich in die mate laten gelden dat de eerste kennismaking van een potentiële klant met uw bedrijf steeds vaker online gebeurt. Dat is een interessante verschuiving die u niet zomaar mag negeren. Daar waar het vroeger volstond om over een eenvoudige pagina met de nodige gegevens te beschikken is dat vandaag de dag namelijk niet langer het geval, in tegendeel. Klanten verwachten dat ze op uw website een duidelijke presentatie krijgen van het bedrijf waarbij ze een dienst willen afnemen of een product willen aankopen. Daarnaast wordt er verwacht dat men snel en eenvoudig een antwoord krijgt op alle eventuele vragen.Met andere woorden, een website is veranderd van statische pagina’s naar een digitale werknemer, die uw (potentiële) klanten vakkundig helpt. Wilt u gebruikmaken van een webwinkel, dan is het van het grootste belang dat alle noodzakelijke informatie op een zo overzichtelijk mogelijke manier wordt weergegeven en dat mensen snel dat ene product kunnen bestellen waar ze misschien al zo lang naar op zoek zijn. Een professionele, krachtige en duidelijke digitale werknemer, dat zijn de voorwaarden waar uw website tegenwoordig aan dient te voldoen.

Ervaring en uitstraling

Wanneer u potentiële klanten op een relatief eenvoudige manier wenst binnen te halen in uw bedrijf is het van groot belang om uw ervaring te laten spreken. Ervaring is belangrijk, want door een grondige kennis en ervaring voor te leggen straalt u vertrouwen uit en dat vertrouwen is precies waar uw potentiële klanten naar op zoek zijn. Door over een professionele website te beschikken met grondige en duidelijke informatie spaart u bovendien niet alleen zelf heel wat tijd uit, daarnaast zult u zien dat zowel uw bestaande als potentiële klanten een dergelijke aanpak bijzonder zullen weten te waarderen.

Is uw website klaar voor online succes?

Wilt u een website die uw bezoekers informeert, ondersteunt, laat zien en verkoopt zoals u dat in persoon zou doen? Kortom een website die uw organisatie perfect vertaald naar de digitale wereld en zorgt voor online succes? Dan is het tijd om actie te ondernemen! Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een bakje koffie. U kunt via de website vrijblijvend contact opnemen of telefonisch via 085 – 486 57 20.

Ik wil meer omzet

  Ik wil meer omzet.

  Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  Telefoonnummer*

  Ook online succes?

  Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
  We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.