Videomarketing, laat het beeld voor u spreken.

...
Websites

Cijfers over videomarketing liegen er niet om, meer dan 75 procent van de gebruikers van smartphones gebruikt de telefoon om online filmpjes te bekijken. Facebook zet sinds 2015 volop in op video. In de newsfeeds krijgen video’s hogere rankings dan andere content, met als gevolg dat video’s meer kans krijgen om gezien te worden. YouTube is voorlopig nog wel koploper voor het bekijken van filmpjes op het internet. Per maand wordt er zes miljard uur naar Youtube filmpjes gekeken, als dat geen kansen biedt om uw brand awareness de hoogte in te jagen!

Extra uitleg in uw video

Video’s lanceren via Youtube of social media is gratis, u hoeft geen advertentieruimte of televisieblokken te kopen. De kosten die u in uw video wilt steken bepaalt u ook volledig zelf. YouTube stelt een aantal handige features ter beschikking voor video’s. Zo kunt u bijvoorbeeld annotaties toevoegen aan een filmpje, dit moet u zien als tekstballonnetjes die wat extra uitleg bij een video kunnen geven. Een annotatie kan dan bijvoorbeeld ook de link bevatten naar de website van uw bedrijf, waardoor de kans groot is dat de kijker een bezoekje neemt aan uw website.

Een creatieve storyline

U kunt er voor kiezen om het professioneel aan te pakken. Het filmpje van GOOSE VPN is er een voorbeeld van. Zeker voor een bedrijf met een jonge doelgroep of een dienst/product waarbij enige uitleg voor nodig is, kan videomarketing gewoonweg niet meer ontbreken. Er zijn diverse soorten video’s die uw bedrijf kunnen ondersteunen. Een video kan een proces helpen in kaart te brengen, net zoals bij Het Financieel Plein. Bij Studio Sisa is er gebruikt gemaakt van een video voor een sfeerimpressie.

Smile

Wenst u meer te weten over het gebruik van videomarketing binnen uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij gaan namelijk graag met u om de tafel zitten en nemen met een lekkere kop koffie de mogelijkheden van videomarketing met u door. Voor u het weet is het: Smile, you’re on camera!

Ik wil meer omzet

  Ik wil meer omzet.

  Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  Telefoonnummer*

  Ook online succes?

  Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
  We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.