Zo voorkomt u een Google Penalty!.

U kent het wel van voetbal, een penalty. Wanneer er een ernstige overtreding wordt gemaakt, wordt er een penalty gegeven aan de tegenpartij. Google deelt een penalty uit wanneer een website zich...
Websites

U kent het wel van voetbal, een penalty. Wanneer er een ernstige overtreding wordt gemaakt, wordt er een penalty gegeven aan de tegenpartij. Google deelt een penalty uit wanneer een website zich niet aan de door hun opgestelde regels houdt. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen algoritmische en handmatige penalties. Google Panda en Pinguïn zijn de algoritmische systemen. Daarnaast is er een Google webcare team die handmatig de penalties uitdelen. Wanneer u een penalty krijgt, wordt hier in uw Google webmaster tool een melding van gedaan. Maar wat is nou een Google penalty en voorkomt u dit?

Punt voor de tegenstander

Black Hat SEO wordt het ook wel genoemd. De gevolgen van Black Hat SEO zijn zacht gezegd geen pretje. Al uw tijd en moeite wordt zonder pardon van Google gehaald. Uw webpagina wordt door de Google penalty veel lager in de zoekmachine geplaatst, of in het ergste geval wordt de link zelfs verwijderd. Voorkom liever deze schade, zoals het spreekwoord luidt: Voorkomen is beter dan genezen.

Selecteer beste keeper

Om te voorkomen dat u een Google penalty krijgt, moet u weten wat de belangrijkste regels zijn. Google controleert op veel punten zoals de unieke content, relevantie en backlinks.

U bent goed bezig als:

 • U zelf unieke content schrijft. Kopieer het niet van andere websites.
 • U schrijft voor uw lezer. De tekst moet relevant zijn voor uw doelgroep en niet alleen voor de Google bot.
 • U zorgt voor een gezond backlink profiel. Links van alle verschillende startpagina’s zijn niet relevant en Google komt er snel achter wanneer u aan linkruil doet.
 • U de regels van Google gelezen hebt.

Voorkom de Google penalty!

Wij weten de regels van Google en onze SEO pakketten zijn hier volledig op ingericht. Met een kop koffie en een stroopwafel erbij bespreek ik graag met u de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op of bel naar 085 – 486 57 20.

Ik wil meer omzet

  Ik wil meer omzet.

  Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  Telefoonnummer*

  Ook online succes?

  Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
  We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.