Zoekmachine adverteren.

Zoekmachine adverteren bied je de mogelijkheid om te adverteren in zoekmachines zoals Google. Met zoekmachine adverteren word je website direct bovenaan de zoekresultaten weergegeven. Zo wordt de boodschap gegarandeerd op de eerste pagina getoond.

Indien je voor Google Ads kiest, dan kies je voor een gecertificeerd bureau zoals DutchBlue. Of je nu een klein budget heeft of gericht adverteren, Dutch Blue is dé geschikte partner voor je. Wij helpen elke klant, groot of klein, aan een Google Ads campagne op maat met de focus op een positieve ROI. Ons team met Google Ads specialisten staat voor je klaar om je Google Ads campagnes te optimaliseren en de conversie van bezoeker naar klant te verhogen.

Online marketingbureau Dutch Blue heeft jaren ervaring op gebied van online marketing. Een team van ‘knappe koppen’ helpt je graag bij het behalen van nog meer online succes!

Bel mij terug.

Bel ons op 085 – 486 57 20 of vul het onderstaande formulier in. Wij bellen u z.s.m terug!  Wat houdt zoekmachine adverteren nu precies in.

  Zoekmachine adverteren is één van de meest bekende manieren van adverteren op het internet. Zo bezetten de advertenties de eerste 3 resultaten in de zoekmachine en posities aan de rechterkant van de zoekresultaten. Google Ads is dan ook het programma wat zoekmachine adverteren in Google mogelijk maakt.

  Deze advertenties worden altijd weergegeven op basis van een zoekopdracht van de gebruiker. Zo kan je zelf bepalen op welke zoekwoorden en met welke boodschap er advertenties weergegeven worden. Je leest het goed, je kunt zelf de boodschap aanpassen, zodat gebruikers uit de zoekmachineresultaten perfect verleidt kunnen worden om door te klikken naar jouw website. In combinatie met een aantrekkelijke landingspagina zal dit ervoor zorgen dat het gerichte verkeer ook daadwerkelijk converteert.

  Wat kost zoekmachine adverteren bij Dutch Blue.

  Het grote voordeel van zoekmachine adverteren is dat je gericht een bepaalde doelgroep benaderd die specifiek naar jouwdiensten of producten op zoek zijn. Zo is het bereik van jouw advertenties vele malen hoger dan bij een advertentie in een krant of magazine.

  De kosten van zoekmachine adverteren zijn sterk afhankelijk van de concurrentie. Zo betaal je Google wanneer een bezoeker op de advertentie klikt en bepaal je zelf wat je maximaal per klik wilt betalen. Wanneer je zoekmachine adverteren laat uitbesteden zorgen wij ervoor dat we het maximale uit jouw budget weten te halen. Dus wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

  Ik wil meer omzet

   Ik wil meer omzet.

   Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

   Bedrijfsnaam*

   Naam*

   Telefoonnummer*

   Ook online succes?

   Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
   We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.