Campagne websites voor succesvolle online marketing.

Heeft je bedrijf er behoefte aan dat jouw product, merk of dienstverlening beter onder de aandacht gebracht moet worden? En heb je hier zelf niet zoveel affiniteit mee? Dan heb je in Dutch Blue een betrouwbare partner gevonden, dat de specialist is op dit gebied. Dutch Blue is al jaren de onderscheidende dienstverlener op het gebied van online marketing. Door het hanteren van succesvolle online marketingstrategieën zorgt Dutch Blue ervoor dat jouw bedrijf niet alleen bovenaan de top komt, maar daar ook nog eens blijft staan. Dutch Blue kan door middel van campagnes je bedrijf, dienst of product beter onder de aandacht brengen. Naast dit ideale medium kunnen er ook online kanalen aangevoerd worden die hierin ondersteuning bieden. Het gebruik maken van Facebook of Google Ads zijn voorbeelden hiervan. Dutch Blue zoekt dan ook graag met jouw naar de ideale marketing mix.

Ontwikkelen van strategie en concept.

In vier succesvolle stappen is het mogelijk om jouw bedrijf beter in de online marketing wereld weg te zetten. Het begint met het ontwikkelen van de strategie en het concept. Het team van specialisten van Dutch Blue verdiept zich in het bedrijf en brengt de situatie voor je in kaart en peilt daarnaast de ambities. Aan de hand van deze peilers wordt een strategisch plan bedacht. Hierop volgen een aantal zaken die aan de hand van het plan in werking worden gezet. Hierbij moet je denken aan het ontwikkelen van persona’s en wireframes. Prototypes worden uitgezet en er worden succesvolle marketingstrategieën uitgeschreven. Dit alles is slechts de basis om jouw bedrijf, product of dienst succesvol in de markt weg te zetten.

Bel mij terug.

Bel ons op 085 – 486 57 20 of vul het onderstaande formulier in. Wij bellen u z.s.m terug!  Klein beginnen, groot eindigen.

  Eenmaal een helder en concreet plan bedacht, dan is het tijd voor de volgende stap. Alles is nu duidelijk in kaart gebracht, waardoor het duidelijk is wat er wel en niet gemaakt moet worden. Deze fase wordt gekenmerkt door zijn korte ontwikkelrondes. Zo is het namelijk mogelijk om steeds een gedeelte van het project op te leveren. Je begint dus klein en eindigt uiteindelijk groot.

  Oplossingen optimaal beveiligen en toegankelijk.

  Een van de belangrijkste onderdelen waar aandacht aan besteedt dient te worden is hosting en technisch onderhoud. Het is een onderdeel waar je vaak niks van merkt, behalve dan wanneer het echt fout gaat. Oplossingen dienen dan ook goed beveiligd te zijn en moeten altijd bereikbaar blijven. Kennis van WordPress en online marketingstrategieën kunnen hierbij helpen.

  Online marketing is de motor.

  Campagne websites kunnen niet zonder online marketing. Het is hetzelfde wanneer een auto niet de beschikking heeft over een motor. Dutch Blue heeft naast een ruime kennis en expertise ook een ruime ervaring op het gebied van online marketing. Het beheren van online marketingstrategieën, maar ook het bedenken, opzetten, monitoren en beheren behoort tot het specialisme van Dutch Blue.

  Campagne websites ontwikkelt door Dutch Blue.

  Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen of wil je meer informatie? Vraag dan vandaag nog een offerte aan en je krijgt zo snel mogelijk een voorstel op maat. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

  Ik wil meer omzet

   Ik wil meer omzet.

   Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

   Bedrijfsnaam*

   Naam*

   Telefoonnummer*

   Ook online succes?

   Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
   We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.