Adverteren met Google Ads.

Adverteren in de grote massa, heeft dat nog wel zin? Jazeker wel! Zeker online kun je met adverteren in zoekmachines, zoals de advertenties met Google Ads, ongekende resultaten behalen! Met Google Ads kun je eenvoudig de juiste klanten aanspreken en je doelgroep vergroten.

Adverteren met Google Ads.

Hoeveel mensen bereik je met adverteren in een krant, vakblad of een tijdschrift? En hebben deze mensen wel echt interesse? Dit is zeer lastig te meten en vraagt om een flinke investering. Daarom ga je op zoek naar een andere manier van adverteren, adverteren met Google Ads. Door advertenties in Google Ads te plaatsen, bereik je een grotere doelgroep. Met betaalde advertenties kom je namelijk bovenaan de zoekresultaten in bijvoorbeeld Google te staan. Je staat niet zomaar bovenaan, maar bovenaan de gewone zoekopdrachten die relevant zijn aan jouw producten of diensten. Hierbij geldt dat de persoon waar je Google Ads campagne aan wordt getoond, al op zoek is.

Hoeveel bereikt jouw Google Ads campagne.

Een groot voordeel van de Google Ads campagne is dat je alles goed kunt meten. Je kunt bepalen wie je advertentie ziet, maar je kunt ook het gedrag van bezoekers én het succes van je campagne meten. Hierdoor weet je precies waar en wanneer bezoekers door Google Ads op je website komen. Vervolgens kun je je advertentie optimaliseren, zodat er meer traffic ontstaat. Geen zorgen dat een Google Ads campagne je marketingbudget opslokt. Er kan een daglimiet in worden gesteld. Daarbij geldt dat het belangrijk is om het budget optimaal in te zetten. Dit houdt in om voor een zo laag mogelijke prijs per klik een zo relevant mogelijke bezoeker te trekken.

Aan de slag.

Wekt dit je interesse en wil je weten wat wij voor je onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op zodat wij je kunnen helpen en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Plan je campagne!

Ik wil meer omzet

  Ik wil meer omzet.

  Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  Telefoonnummer*

  Ook online succes?

  Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
  We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.