Google Shopping als ondersteuning van uw webshop; een groot succes.

Als ondernemer heeft u vast weleens de term Google Shopping horen vallen. U heeft er misschien niet zoveel mee gedaan en u bent overgegaan tot de orde van de dag. Wellicht omdat u geen exact beeld...
Webshops

Als ondernemer heeft u vast weleens de term Google Shopping horen vallen. U heeft er misschien niet zoveel mee gedaan en u bent overgegaan tot de orde van de dag. Wellicht omdat u geen exact beeld had van de functies en mogelijkheden. Toch heeft het absoluut zin om u te verdiepen in Google Shopping en welke voordelen u deze manier van adverteren oplevert. Dutch Blue heeft al veel succesvolle campagnes gerealiseerd met Google Shopping en legt daarom graag aan u uit wat het is en welke voordelen het u webshop kan opleveren.

Wat is Google Shopping?

Google Shopping is iets dat je tegenkomt als je in Google op zoek gaat naar producten. Het zijn de zoekresultaten die je bovenaan of aan de zijkant van een pagina ziet staan. Het is perfect geschikt voor fysieke producten, want het laat een afbeelding, productomschrijving en de prijs zien. Google geeft dus eigenlijk een overzicht van de aanbieders die een bepaald product te koop aanbieden. Uiteraard is het aan de consument om te bepalen bij wie hij of zij uiteindelijk zijn product koopt. Momenteel is Google Shopping enorm populair, vooral voor webshops, en maakt het een forse groei door.

Alle voordelen van Google Shopping op een rij

Google Shopping levert uw webshop diverse voordelen op. Welke voordelen dat zijn? Wij zetten ze graag voor u uiteen:

 • Google Shopping creëert meer zichtbaarheid voor uw producten
 • U bent altijd bovenaan in Google te vinden
 • Het specificeren van uw producten helpt u bij het gerichter bereiken van uw doelgroep
 • U focust zich op meer potentiële kopers
 • Het is mogelijk om eventuele acties en aanbiedingen te verwerken
 • U bent uw concurrentie een stap voor!

Voor u als ondernemer klinkt dat vast als muziek in de oren! Het heeft dus zeker zin om met Google Shopping aan de slag te gaan.

Bel mij terug.

Bel ons op 085 – 486 57 20 of vul het onderstaande formulier in. Wij bellen u z.s.m terug!
  Google Shopping verwerken in uw Adwords campagnes

  Google Shopping kunt u eigenlijk ook wel zien als een uitbreiding van Google Adwords. Het is namelijk een affiliate marketing programma binnen de zoekresultaten van Google zelf. Google Shopping kunt u in uw Google Adwords campagnes verwerken. Heeft u hierin de hulp van een expert nodig? Dan bent u bij Dutch Blue aan het juiste adres. Laat ons u helpen om Google Shopping te integreren in uw Google Adwords campagnes. U zult verbaasd zijn door de resultaten.

  Laat u informeren over de mogelijkheden

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Google Shopping voor uw webshop? Plan gerust een afspraak met één van onze professionals. Wij werken dagelijks met Google Shopping en zijn uitstekend op de hoogte welke mogelijkheden er zijn voor webshops. Wij helpen graag om ook van uw webshop een groot online succes te maken. Neem contact op en laat u informeren over de mogelijkheden. De koffie staat altijd voor u klaar en bent van harte welkom bij ons op kantoor.

  Ik wil meer omzet

   Ik wil meer omzet.

   Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

   Bedrijfsnaam*

   Naam*

   Telefoonnummer*

   Ook online succes?

   Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
   We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.