Google Adwords (SEA)

Naast de organische resultaten, waar wij door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) aan werken, biedt Google Adwords ook veel kansen. Adwords advertenties zijn de gesponsorde/betaalde resultaten die op prominente plaatsen in het resultatenoverzicht van Google verschijnen. Voor iedere bezoeker dient een vergoeding (CPC) aan Google betaald te worden. Simpel uitgelegd: er worden posities bij Google ingekocht op basis van zoekwoorden.

Voordelen van Google Adwords

Binnen het Google netwerk zijn er maandelijks enorm veel zoekopdrachten die gerelateerd zijn aan uw onderneming. Het doel van een Google Adwords campagne is om direct bij aanvang van de campagne zo veel mogelijk relevante bezoekers naar uw website of webshop te trekken.

Actief uw doelgroep benaderen.
Het grootste voordeel van Google Adwords is dat u op een snelle manier de mensen kunt benaderen die op zoek zijn naar uw product of dienst.

Door middel van een Adwords campagne kunt u snel een toppositie veroveren. Met andere woorden: meer zichtbaarheid, meer bezoekers op uw website, dus meer klanten.

De advertenties zijn zeer snel zichtbaar.
U wilt op een snelle manier extra leads via uw website of extra verkopen via uw webshop genereren. Organische zoekmachine optimalisatie heeft tijd nodig voordat het resultaat oplevert. Wanneer wij een Google Adwords campagne opstellen, is deze direct zichtbaar en heeft u dus ook direct resultaat.

50% van de zoekmachine gebruikers klikt op een advertentie.
Wellicht bent u één van de personen die aangeeft niet te klikken op een advertentie in Google en zich daarom afvraagt of het wel zinvol is om te adverteren. Uit meerdere onderzoeken blijkt dat toch zo’n 50% van de zoekmachine gebruikers op een advertentie klikt.

Beheerbare kosten en CPC.
Bij een Google Adwords campagne hebben wij zelf de controle over de kosten. Vooraf bepalen wij met u wat het dag budget zal zijn. Dit budget zal ook nooit worden overschreden. Daarbij bepalen wij wat het maximale bedrag ofwel CPC (cost-per-click) voor een klik mag zijn op uw advertentie.

Aan de slag met Google Adwords?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dutch Blue kan u namelijk helpen met het opzetten en beheren van nieuwe accounts, maar ook bij het beheren en verbeteren van bestaande accounts.

Zou u graag willen weten welke kansen er voor u liggen? Of wilt u weten of uw campagnes wel correct ingericht zijn? Neem dan contact met ons op en onze Adwords specialisten vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

Joeri van de Watering

Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…

Maak een online afspraak