Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20
Ga terug

Google Adwords (SEA)

Sterker opvallen

SEA campagnes van Dutch Blue verhogen je conversie

Met SEA, ofwel adverteren in zoekmachines, vestig je de aandacht op jouw online platform in Google. Op basis van jouw doelstellingen zoeken we uit welke campagnes jou het meeste opleveren. Heel gericht. Met hele specifieke zoekopdrachten en voor nauwkeurig omschreven doelgroepen. Want de klik van een koper is waardevoller dan de klik van een willekeurige bezoeker.

Naast Adwords campagnes op zoekwoorden, kunnen we nog veel meer voor je doen op het gebied van online branding. Bijvoorbeeld Display Advertising met banners gericht op naamsbekendheid of nog gerichter met Remarketing Banners. Deze advertenties worden weergegeven aan mensen die eerder je website bezochten, maar nog niets kochten. Ook adverteren op YouTube en Gmail behoort tot de mogelijkheden.

Meten = weten

De kracht van SEA is dat cijfers niet liegen. We meten hoe vaak op een advertentie geklikt wordt, met een mobiel of via desktop, of dat een man of een vrouw is en waar die persoon woont. Onze rapportages vormen een bron van informatie waarmee we optimaliseren en nog gerichter campagnes kunnen inrichten.

We weten hoe het werkt en we weten dát het werkt. Het succes van de campagnes die we voor onze klanten uitvoeren levert het bewijs. Ook voor jouw organisatie ligt het succes op de loer. Weten wat een passende campagne jou oplevert? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

ZIJ GINGEN JE VOOR

En wij zijn er apetrots op!

Villa Uk
FMTC Safety
Gemeente Lansingerland
ONTDEK DUTCH BLUE

Download onze gratis whitepaper "Wat kost online marketing voor mijn bedrijf?"