Display advertising voor jouw merk.

Display advertising voor jouw merk.

Je herkent het vast wel, je komt op een website en ziet een reclamebanner van schoenen. Dat komt even goed uit, want je was net toevallig opzoek naar schoenen. Nou ik kan je vertellen, zo toevallig is dat niet.

Het platform van Dutch Blue zit aangesloten op alle grote publishers en netwerken. Hiermee kunnen we posities inkopen op duizenden websites wereldwijd. Hiermee hebben wij een bereik van 95% binnen de internetpopulatie.

Het ijzer smeden als het heet is.

Iedere keer wanneer er een bezoeker op een website komt die is aangesloten bij onze publishers krijgen wij dat door. Zo weten wij dat we een banner mogen vertonen. Maar hoe komt dat de juiste banner bij de juiste doelgroep? Op het moment dat wij weten dat we een banner mogen laten zien wordt er een analyse gemaakt. In deze analyse komt in een split second op basis van duizenden variabelen zoals locatie, interesses, website bezoek, browsertype en vele andere datapunten de waarde van deze bezoeker voor je naar voren. Hoe waardevoller de bezoeker is hoe hoger de kans is dat hij jouw banner ziet.

Een woord op zijn pas is een daalder waard.

Wanneer ziet de bezoeker dan jouw reclamebanner? Hoe meer wij weten en hoe waardevoller de bezoeker is, des te hoger bieden wij op die advertentieplek.
Daardoor adverteren we niet alleen met de juiste boodschap, op het juiste moment, bij de juiste persoon maar ook met de juiste prijs. Display advertising is dus adverteren met voorkennis.

Ook je juiste boodschap, op het juiste moment, bij je doelgroep.

Display advertising is dus het ideale middel om op het juiste moment je specifieke doelgroep te benaderen. Samen met mijn collega’s kan ik je hierbij helpen. Wil je eerst meer weten over display advertising of een afspraak maken? Neem dan even contact met mij op dan kunnen we onder het genot van een stroopwafel kijken wat er allemaal voor je mogelijk is.

Ik wil meer omzet

  Ik wil meer omzet.

  Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  Telefoonnummer*

  Ook online succes?

  Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
  We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.