Duurzame hosting.

Veel bedrijven staan nauwelijks stil bij de hosting van hun website, en toch is het één van de zaken welke van groot belang is voor je website of webshop. Goede hosting zorgt er immers voor dat je altijd online bent. Hosting is een stukje ruimte op een server, waar al je gegevens van je website opstaan. Dit zorgt ervoor dat andere je website kunnen bezoeken. Dutch Blue maakt gebruik van eigen servers, die in een uiterst veilig, betrouwbaar en duurzaam extern datacentrum staan.

Eén aanspreekpunt.

Wij werken met één contactpersoon, waardoor de kans op miscommunicatie aanzienlijk wordt verkleind. Hosting bij ons heeft nog een voordeel en dit ervaar je wanneer er aanpassingen gedaan moeten worden. Wij voeren de veranderingen namelijk direct door, waardoor jouw website altijd up-to-date is.

Snelheid.

Onze servers beschikken over ruim voldoende schijfruimte en bandbreedte. Alle technische specificaties zijn voor jouw niet zo interessant: wij vertellen je liever waarom onze hosting goed is. In de praktijk zorgen onze servers ervoor dat de laadtijd van je website altijd minimaal is. Bezoekers houden niet van wachten, en wij ook niet. Door je hosting voldoende bandbreedte en schijfruimte te geven, voorkomen we daarnaast dat je website traag wordt.

100% groen.

100% draaien op groene, duurzame energie uit lokale bronnen, dat is wat we belangrijk vinden voor onze servers. Deze zijn gebouwd in een ruimte met zowel gesloten warme en koude gangen. Deze opzet heeft bewezen zeer efficiënt te zijn op energiemiddelen, maar zorgt er ook voor dat eventuele risico’s geminimaliseerd worden en dat de hoogste veiligheidsnormen worden gehandhaafd. De ruimtes zijn zo ontworpen, dat de kou van de koude gangen naar alle servers gaan. Hierdoor is minder airconditioning nodig.

Altijd online.

Met onze service ben je altijd online, zonder uitzondering. Wil je ook de voordelen van onze hosting ervaren? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons of vraag direct een offerte aan!

Ik wil meer omzet

  Ik wil meer omzet.

  Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  Telefoonnummer*

  Ook online succes?

  Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
  We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.