SOAcare als één na beste uit de test gekomen!.

De oude website van SOAcare moest er voor zorgen dat er zoveel mogelijk online soa testen verkocht werden, toch namen de bestellingen op de site steeds meer af. Samen met SOAcare hebben wij een...
Actueel

De oude website van SOAcare moest er voor zorgen dat er zoveel mogelijk online soa testen verkocht werden, toch namen de bestellingen op de site steeds meer af. Samen met SOAcare hebben wij een compleet nieuwe website ontwikkeld compleet ingericht om zoveel mogelijk conversies te genereren. Als ondersteuning van de nieuwe website is er een online marketing strategie gevormd en hierbij is een Google Adwords campagne opgestart, dit heeft een gezorgd voor een stijging van 600{62dccfd8668ad037337cfc22bd366782cebd813d3677f209723816e431a6cfbb} in het aantal verkopen.

soacare-afb2

Het harde werken is beloond!

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu heeft in september 2016 een rapport naar buiten gebracht over de kwaliteit van de websites van online-aanbieders van soa-zelftesten in Nederland. En wat blijkt? SOAcare is als één na beste uit de test gekomen!

Dutch Blue en SOAcare hebben samen een website ontwikkeld die aan alle eisen van het RiVM en Soa Aids Nederland moest voldoen. Alle criteria zijn terug te vinden op de website en dit heeft ervoor gezorgd dat SOAcare hoog heeft gescoord in het reeds gepubliceerde rapport. Dat zal de site weer een enorme boost geven in de online aankopen.

soacare-afb24

En hoe zit het met de Adwords campagne?

De Adwords campagne zorgt er tevens voor dat de website een aanzienlijke stijging te zien is in het aantal conversies. Er is een strategie ontwikkeld die helemaal aansluit op de nieuwe website, waardoor SOAcare bij de juiste doelgroep onder de aandacht  wordt gebracht. De opbrengsten van de campagne zijn verdubbeld tegenover het budget wat zij in de campagne hebben geïnvesteerd.

Wilt u ook zo’n online succes?

Onder het genot van een bak koffie praten wij graag met u over de mogelijkheden om uw bedrijf een online succes te laten worden. Ons team van ‘knappe koppen’ bestaat uit professionele online marketeers tot aan webdevelopers. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op of bel ons op 085 – 4865720.

Ik wil meer omzet

  Ik wil meer omzet.

  Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  Telefoonnummer*

  Ook online succes?

  Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
  We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.