Webdesign Rotterdam.

Wij ontwikkelen websites en winkels die feilloos op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets werken. Dutch Blue zorgt dat je een nieuwe website hebt die aansluit op jouw bedrijfsdoelen.

Voordelen webdesign Rotterdam.

Woon je in Rotterdam, Dordrecht of Den Haag en ben je benieuwd wat voor website wij voor je kunnen opleveren? Wij laten je graag zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen. Onder het genot van een kopje koffie kunnen wij aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden jouw huidige online situatie inzichtelijk maken en laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Onze focus ligt altijd bij maatwerk oplossingen en websites op maat. Zo ontwikkelen wij websites die aansluiten op de specifieke situatie van onze klanten. Hierdoor blijft altijd de kwaliteit gewaarborgd.

Bel mij terug.

Bel ons op 085 – 486 57 20 of vul het onderstaande formulier in. Wij bellen u z.s.m terug!


Het onderhouden en up to date houden van een website zijn simpele werkzaamheden die elke leek uit kan voeren. Zo zorgen wij er altijd voor dat jouw website up to date blijft. Daarnaast is een website die goed gevonden wordt in de zoekresultaten ontzettend belangrijk. Onze websites hebben een vaste SEO-basis en in combinatie met zoekmachine optimalisatie kunnen wij aantoonbare resultaten voor jou behalen.

Een website ontworpen met WordPress.

WordPress is een van de meest gebruikte content management systemen (CMS) die er bestaat. Niet alleen wordt dit platform gebruikt door bijna 30% van de top 10 miljoen bezochte websites van de wereld, het is ook een van de meest gebruiksvriendelijke. WordPress is open-source, open source software is software waarvan de broncode is gepubliceerd en vrij beschikbaar is voor het publiek. Iedereen kan op die manier vrij kopiëren, aanpassen en verspreiden zonder kosten aan auteursrechten en toeslagen. Iedereen is in staat applicaties, plug-ins & thema’s voor WordPress te  ontwikkelen en beschikbaar te stellen. Op deze manier kunnen wij de juiste elementen bij elkaar verzamelen en een design maken die bij jou en je bedrijf past.

Neem vandaag nog contact met ons op.

Jouw website laten maken in Rotterdam bij Dutch Blue is echt het beste wat je kunt doen. Omdat wij als internetbureau vanuit Rotterdam werken, kunnen wij snel schakelen en zijn altijd per mail en telefonisch bereikbaar. Dutch Blue is jouw partner voor webdesign Rotterdam! Neem daarom vandaag nog contact met ons op en wij vertellen je graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.