Webdesign Dordrecht.

Je bent op zoek naar webdesign Dordrecht? Stop met zoeken! Dutch Blue bouwt en ontwikkeld websites voor bedrijven door het hele land en dus ook voor bedrijven in omgeving van Dordrecht. Zo hebben wij honderden tevreden klanten geholpen met het bouwen van een succesvolle website en jij kan de volgende zijn!

Webdesign Dordrecht, wat kan Dutch Blue voor mij betekenen.

Een website laten bouwen is meer dan alleen het realiseren van een technische goedlopende en fraaie website. Uiteindelijk gaat het allemaal om het rendement van een website. In hoeverre zorgt de website er bijvoorbeeld voor dat jouw bezoekers veranderen in potentiële leads of klanten.

Bel mij terug.

Bel ons op 085 – 486 57 20 of vul het onderstaande formulier in. Wij bellen u z.s.m terug!


Dutch Blue analyseert het online gedrag van jouw doelgroep en formuleert op basis daarvan een strategie. Deze strategie valt en staat met het vindbaar zijn voor de doelgroep en het aanspreken van de doelgroep wanneer ze op jouw website zijn. In de directe omgeving van Dordrecht zal je zeker geen webbouwer vinden die dezelfde vergelijkbare visie heeft en ben je dus altijd verzekerd van een succesvolle website.

Neem vandaag nog contact met ons op voor webdesign uit Dordrecht.

Als je voor webdesign in Dordrecht of regio Rotterdam of Den Haag kiest, dan kies je voor Dutch Blue. Wij bruisen van ideeën en helpen je graag verder bij jouw online avontuur. Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen.

Wat zijn de kosten voor een website bij jullie?

Uiteraard hangt dit van veel factoren af, na een goed gesprek kunnen we hier al snel een goede inschatting maken wat de kosten zullen zijn. We zijn zeker niet de goedkoopste, we maken maatwerk websites waardoor ze veilig, snel en schaalbaar zijn. Een van de belangrijkste pijlers die wij hanteren bij de design & ontwikkeling van de website is conversie. Uiteindelijk heb je een website omdat je wilt dat bezoekers actie ondernemen. Of je nu wel of niet aan de gang wilt met online marketing na de oplevering van de website. Tijdens de ontwikkeling installeren we diverse pixels en tools in de code die er straks voor zorgen dat we nauwkeurig kunnen achterhalen wie jouw doelgroep is, wat ze op jouw website doen en waarmee we de bezoeker nog sneller kunnen laten converteren. Natuurlijk wil je weten wat jouw website kost, maar wij vinden het net zo belangrijk om in de eerste fase in kaart te brengen wat de website jou op kan gaan leveren.

Zijn jullie websites zoekmachinevriendelijk?

We zijn een online marketingbureau, met SEO-specialisten in huis. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de basis SEO-configuratie goed ingesteld is zodra de website live gaat.

Wanneer is mijn website af?

Dat vinden wij nu het mooiste van datgene wat we doen. De website is nooit af, althans als het aan ons ligt niet. “Meten is weten”, welke gedeeltes van de website worden goed bekeken? Wat is het klikgedrag van de bezoekers? Ervaart men een logische route over de website? Enkele vragen die we kunnen beantwoorden zodra er genoeg verkeer over je nieuwe website heen is gegaan, en met deze kennis kunnen we heel eenvoudig jouw website verder optimaliseren. Alles met maar één doel, meer conversies!

Leveren jullie responsive websites op met een CMS?

Zijn er nog websites die niet responsive (mobielvriendelijk) zijn anno 2018? In het vooronderzoek hebben we sowieso al geconstateerd dat 70% procent van de bezoekers jouw website benaderd middels een mobiel apparaat.

Is het mogelijk dat we zelf ook afbeeldingen en artikelen toe kunnen voegen?

We werken doorgaans met een WordPress CMS en we ontwikkelen deze zo dat het na oplevering erg eenvoudig is om zelf aanpassing te doen op jouw website. Zo kun je zelf eenvoudig teksten, afbeeldingen en in sommige gevallen zelfs landingspagina’s maken. Om dit goed onder de knie te krijgen geven we regelmatig WordPress trainingen (waarin we jullie net niet alles leren uiteraard).

Kunnen jullie onze website ook hosten en beheren?

Sterker nog het is ons advies om dit door ons te laten doen. Hoe lekker is het als je een probleem hebt met je website dat je een expert hebt naar wie je kunt bellen, en die het probleem voor je oplost zonder dat je op zoek moet naar allerlei inloggegevens. Daarbij is het onze ervaring dat men vaak het verschil niet weet tussen een domein-, hostingprovider en de websiteontwikkelaar. Met een betaalbaar onderhoudscontract ontzorgen wij je als er een storing (waarschijnlijk merk je dit zelf niet eens) is en voeren we updates uit.

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.