Ga terug

Social media advertising, de nieuwe manier van adverteren.

Facebook, LinkedIn en Twitter zijn de grootste en populairste social media platforms op dit moment in Nederland. 74% van de Nederlandse bevolking heeft een Facebook account, is dit dan niet het perfecte platform om de juiste klant te bereiken? Social media advertising is een effectieve manier van adverteren, het biedt de mogelijkheid om doelgericht uw advertenties weer te geven. Op social media laten gebruikers allerlei waardevolle data achter zowel geografisch als sociaal. Door dit te analyseren kan de juiste advertentie (content, display of video advertising) aan de juiste persoon op het juiste moment worden getoond. U zal al snel merken dat het aantal conversies enorm zal stijgen.

Bel mij terug.

Bel ons op 085 – 486 57 20 of vul het onderstaande formulier in. Wij bellen u z.s.m terug!

Social media advertising is de toekomst.

Natuurlijk is het belangrijk een goede Google SEO en SEA (Adwords)  strategie te hebben, omdat Google de grootste zoekmachine ter wereld is en het grootste deel van de Nederlandse bevolking hier gebruik van maakt. Maar social advertising is de toekomst! Social media advertising werkt uiterst effectief omdat er een nog groter aantal potentiële klanten wordt bereikt, en er specifiek ‘getarged’ kan worden. Om een succesvolle campagne te lanceren brengen wij, samen met u, de volgende drie stappen in kaart voor uw bedrijf;

  • Allereerst wordt er een campagne opgestart, het belangrijkste is uw doelgroep in kaart brengen. Wie wilt u bereiken met de campagne?
  • Vervolgens brengen wij, samen met u, de doelstellingen in kaart. Wat wilt u bereiken met de campagne? Wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten? Of het genereren van meer verkopen?
  • Als laatste stap wordt de juiste advertentie uitgekozen en op welke locatie/tijdstip deze wordt weergeven. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om verschillende advertentiemethodes te kiezen voor verschillende doelgroepen, bijvoorbeeld voor de doelgroep 25 t/m 40 jaar video of display advertising en voor de doelgroep 40 t/m 65 jaar content advertising.

Hoe zit het met uw social media advertising.

Social media advertising biedt u de mogelijkheid om te adverteren op maat. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf?  Neem dan contact met ons op voor professionele hulp van een van onze online marketeers. Wij helpen u graag met het opstarten van uw social media campagne en zo uw doelstellingen te realiseren!

Ik wil meer omzet

Ik wil meer omzet.

Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Ook online succes?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.