Is online marketing van toepassing voor uw organisatie?.

Als ondernemer wilt u elke kans aangrijpen om uw bedrijf te laten groeien. Online marketing kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Beschikt uw bedrijf niet over een website? Dan heeft u nog...
Websites
Als ondernemer wilt u elke kans aangrijpen om uw bedrijf te laten groeien. Online marketing kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Beschikt uw bedrijf niet over een website? Dan heeft u nog een hoop werk aan de winkel. Heeft uw onderneming een professionele website en wilt u meer dan alleen een SEO-geoptimaliseerde website? Online met marketing aan de slag gaan heeft dan voor u zeker nut!

Welk doel heeft u met uw website?

Voordat u met online marketing aan de slag gaat, is het belangrijk om uzelf de vraag te stellen welk doel u heeft met uw website. Veel bedrijven zijn onwetend of zien het nut niet van een website die tevens bezig is met marketing activiteiten. Toch is een website die alleen informatie verstrekt niet voldoende om uw omzet te doen stijgen. Het is namelijk de bedoeling dat de bezoekers op uw website ook daadwerkelijk tot actie overgaan.

Het nut van SEO

SEO is erop gericht om uw website hoger te laten scoren in Google. Dit kunt u onder andere realiseren door de inzet van diverse social media kanalen en geoptimaliseerde webteksten. Hierin dienen niet alleen bepaalde zoekwoorden voor te komen, het gaat er vooral om dat de teksten op uw website uniek zijn. Het gebruik van afbeeldingen, video’s en infographics kan ook een belangrijke bijdrage leveren aan uw score in Google.

Waarom online marketing?

Marketing is niet alleen iets dat u offline kunt oppakken. Juist online is er veel mogelijk om mensen naar uw website te trekken. Google Adwords bijvoorbeeld is interessant als u wilt adverteren op Google. Social media kunt u inzetten om meer bezoekers naar uw website te lokken, bijvoorbeeld door te bloggen over de producten die u verkoopt. Hoe meer u de mogelijkheden benut die passen bij uw organisatie, hoe groter de kans dat uw omzet toeneemt.

Laat ons u helpen uw conversie te verhogen

Wilt u niet alleen meer bezoekers trekken naar uw website, maar ook mensen aansporen van uw producten of diensten gebruik te maken? Dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wij zijn professionals in internet en marketing en denken daarom graag met u mee. Onze expertise ligt niet alleen in het feit om uw website hoger te laten ranken in Google, maar ook de leads te verbeteren. Neem gerust contact met ons op. De koffie staat altijd voor u klaar.
Ik wil meer omzet

  Ik wil meer omzet.

  Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  Telefoonnummer*

  Ook online succes?

  Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
  We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.