Dutch Blue Internetbureau Rotterdam: het internet als marketingtool.

Het internet valt in de maatschappij van tegenwoordig onmogelijk nog weg te denken. Ook in de zakenwereld speelt het internet een steeds belangrijker wordende rol: het is immer de meest gebruikte tool geworden voor bedrijven om hun imago te versterken, naambekendheid te krijgen en hun product of dienst te promoten aan een groot publiek. Dutch Blue heeft als belangrijkste doel jouw bedrijf online in de kijker te zetten zodat jouw product of dienst bekendheid krijgt, waardoor het klantenpotentieel stijgt en je bedrijf tot een hoger niveau wordt getild. De voordelen van het internet – waar Dutch Blue gebruik van maakt om dit te bereiken – verdienen een woordje uitleg.

Het internet geeft toegang tot een groot publiek en is doelgericht.

De omvang van het internet en het aantal mensen dat er dagelijks gebruik van maakt is alleen maar gegroeid (en blijft groeien), en leidt dus tot grotere mogelijkheden voor bedrijven om hun product of dienst aan een groot publiek te kunnen aanbieden. Zo kunnen advertenties op het internet gezien worden door iedereen die toegang tot het internet heeft, terwijl bij de traditionele marketing het geografische gebied dat bereikt wordt veel kleiner is.

Daarbij geven programma’s zoals Google Ads en Google Adsense je bedrijf de mogelijkheid om online advertenties te maken die specifiek op de doelgroep zijn afgesteld, zodat die meer geneigd zijn beroep te doen op je product of dienst. In tegenstelling tot marketing via bijvoorbeeld gedrukte media of televisie is internet advertising gericht en doeltreffend!

Een internetbureau biedt je vele manieren om jouw bedrijf in de kijker te zetten.

Terwijl een gewone gedrukte advertentie heel wat kan kosten en eigenlijk minder doelgericht is, biedt het internet de ideale manier om goedkoop én op grote schaal aan marketing te doen. Dergelijke advertenties (bijvoorbeeld door middel van Google Ads) zijn performance-based, wat betekent dat je enkel voor een advertentie betaalt als erop geklikt wordt door een bezoeker.

Daarbovenop zorgt de gerichtheid van internet advertising en de mogelijkheid om die snel aan te passen aan het doelpubliek voor een hoger succespercentage dan bij de traditionele kanalen zoals televisie en de gedrukte media. Dit heeft als gevolg een hoger rendement voor een veel lagere kostprijs!

Bel mij terug.

Bel ons op 085 – 486 57 20 of vul het onderstaande formulier in. Wij bellen u z.s.m terug!  Dutch Blue: het internetbureau Rotterdam voor een betere internet marketingstrategie.

  Dutch Blue Internetbureau Rotterdam is dé expert op het vlak van internet marketing. De professionals kunnen je bedrijf dan ook optimaal begeleiden bij het internetvriendelijk maken van je product of dienst. Als je merk of bedrijf online succesvol wil maken en dat op de meest efficiënte, doelgerichte en winstgevende manier wil doen, dan is een internetbureau Rotterdam the way to go. Een professionele aanpak in combinatie met een goede kennis van de internetmarketing zorgt voor een goede representatie van jouw merk of bedrijf op het internet, zodat een sterkere groei en expansie gecreëerd wordt.

  Wat kan Dutch Blue voor jouw bedrijf  betekenen.

  Zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google Ads (SEA), de ontwikkeling van sociale media campagnes om je bedrijf in de verf te zetten en tevens e-mailmarketing en het verbeteren van jouw website of webshop.

  – Dankzij een strategische aanpak en E-business solutions geeft Dutch Blue je bedrijf de mogelijkheid om het budget doelgericht te besteden, zodat het verder kan groeien. Ook wordt je bedrijf goed voorbereid op de online marketingwereld.

  – Het ontwikkelen van een concept dat de perfecte balans representeert tussen vormgeving en functionaliteit met behulp van een vakkundig team van web designers, online marketeers en een persoonlijke manager.

  Daarbovenop is een duurzame relatie met jouw als klant essentieel teneinde een kwalitatieve ontwikkeling van je bedrijf te verzekeren. Nuchterheid, doelgerichtheid en een persoonlijke service worden hierbij hoog in het vaandel gedragen en zorgen voor ongelooflijke kansen voor jouw en je bedrijf. Hoe groot de uitdaging op het internet ook mag zijn, Dutch Blue gaat ze graag met je aan om een succesvolle business te verzekeren! Aarzel niet en doe beroep op ons internetbureau Rotterdam voor een professionele aanpak!

  Ik wil meer omzet

   Ik wil meer omzet.

   Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

   Bedrijfsnaam*

   Naam*

   Telefoonnummer*

   Ook online succes?

   Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
   We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.