Jouw eigen online marketing consultant.

Online succesvol worden of blijven, dat is de wens van veel ondernemers. Je wilt goed vindbaar zijn met jouw bedrijf in de zoekmachines op internet. Bovendien wil je online aanwezig zijn, zodat jouw doelgroep altijd snel met je in contact kan komen. Beschik je zelf over te weinig tijd of ontbreekt het je aan tools om hiermee volop aan de slag te gaan? Waarom schakel je geen online marketing consultant in? Deze persoon is expert in dit vakgebied en weet als een ander hoe effectieve marketing kan bijdragen aan het succes van jouw onderneming. Dutch Blue heeft diverse online marketing consultants beschikbaar die je kunnen helpen jouw online succes te vergroten.

Wat doet een online marketing consultant.

Een marketing consultant kan op verschillende terreinen worden ingezet. Het uitzetten van een (digitale) strategie maakt bijvoorbeeld onderdeel uit van zijn werkzaamheden. Een marketing consultant weet ook alles op het gebied van SEOSEA en retargeting. Overweeg je om digitale nieuwsbrieven te gaan versturen naar jouw relaties of wil je jouw social media campagnes optimaal beheren en inzetten? Ook daarvoor kan je een expert van Dutch Blue inzetten. Het uiteindelijke doel hiervan is natuurlijk een betere conversie en het binnenhalen van kwalitatieve leads. Ontbreek je de tijd om hiermee zelf aan de slag te gaan of heb je niet het budget om hiervoor iemand aan te nemen, maar wil je wel rendement behalen? Dan is het inschakelen van een (freelance) marketing consultant van Dutch Blue natuurlijk een logische keuze.

Bel mij terug.

Bel ons op 085 – 486 57 20 of vul het onderstaande formulier in. Wij bellen u z.s.m terug!  Wat zijn de voordelen van een marketing consultant inschakelen bij Dutch Blue.

  Waarom je de keuze maakt voor een online marketing consultant van Dutch Blue? Wij zetten onze voordelen graag voor je uiteen:

  • Je krijgt ondersteuning op de gebieden waarin je jouw wensen kenbaar maakt;
  • Je maakt daadwerkelijk meters op online marketinggebied;
  • Je profiteert bij Dutch Blue altijd van aantrekkelijke tarieven;
  • De vakkennis van een marketing consultant is up-to-date: onze experts weten alles van online marketing strategie, SEO, SEA, conversie optimalisatie, webdesign, e-mail marketing en social media;
  • Jouw wensen als klant staan volop centraal;
  • Je bent verzekerd van een deskundige en professionele aanpak.

  Wil je beter scoren met jouw website in Google of heb je een expert nodig die met je meedenkt inzake het uitstippelen van een marketingstrategie? Dan zit je bij Dutch Blue helemaal goed!

  Neem contact op voor een eerste kennismaking.

  Wil je jouw onderneming naar een hoger level tillen? Wil je grip krijgen op jouw marketingbudget en efficiënt met jouw uitgaven omgaan? Een marketing consultant inschakelen van Dutch Blue is een slimme keuze. Dankzij onze expertise en vakkennis ga je ongetwijfeld meters maken op marketinggebied. Dit ziet je uiteraard terug in de resultaten: meer leads, een betere conversie en natuurlijk de professionalisering van jouw bedrijf of organisatie. Wil je het beste uit jouw onderneming halen en kan je hierin wel wat steun van buitenaf gebruiken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

  Veelgestelde vragen.

  Wat is Google Ads?

  Voorheen betaalde je voor het plaatsen van een advertentie in de lokale krant op een bepaalde dag. Met het Advertentieprogramma van Google (Google Ads) kun je dit nu ook online doen. Alleen biedt het iets meer mogelijkheden dan adverteren in de lokale krant.

  Bij het adverteren in de krant kan je moeilijk bepalen wie het leest, wanneer die het leest en in wat voor vorm (beeld of tekst). Maar een nog belangrijker verschil is dat je met Google Ads kunt meten wie het heeft gelezen, op welk tijdstip, met welk apparaat en zelfs of deze tot actie over is gegaan. Uiteraard is het wel van belang dat je iemand hebt die je hierbij goed kunt helpen. Net zoals bij het drukken van een krant heb je bij het opzetten, beheren en optimaliseren van een Google Ads campagne ook specialisten nodig.

  Is online marketing wat voor mijn bedrijf?

  Misschien wel misschien ook niet! Ondanks dat we erg veel ervaring hebben met online marketing kunnen we hier (vooraf) geen panklaar antwoord op geven. Wat wij in ieder geval niet willen is zomaar een campagne opzetten zonder dat we vooraf wat onderzoek hebben gedaan. Uiteindelijk zijn ook wij gebaat bij een succesvolle campagne. De kans dat er ook voor jouw bedrijf online kansen liggen om doelstellingen te behalen vallen achten wij groot. Om goede prognoses te geven over de kosten en de baten moeten we echt verder in gesprek.

  Wat kost online marketing?

  Natuurlijk is dit een van de belangrijkste vragen die je hebt! Helaas is online marketing niet zoals een pak melk waarvan je er zo één uit de schappen haalt. Je zou kunnen zeggen “hoe meer (online) concurrentie je hebt, des te duurder online marketing voor jou kan zijn”. Dit schrikt misschien af, maar de kosten zeggen zeker niet alles. Het gaat erom wat het je op kan leveren! Maar als de kosten per verkoop die wij voor je weten te realiseren € 5,- is en deze zelfde € 5,- leveren jou € 25,- op kan het een zeer interessant verhaal worden. Kortom wij draaien de vraag liever om, wat kan online marketing jou opleveren?

  Denk trouwens niet dat er met een klein budget geen mogelijkheden zijn. Het mooie van online marketing is dat je met een klein budget ook mooie resultaten kunt behalen en een beetje ondernemer pompt alles weer terug zodat die kleine budgetten beetje bij beetje grotere budgetten worden.

  Waarom zou ik online marketing inzetten voor mijn website?

  Precies, voor jouw website! Je hebt een website of misschien wel een webshop. Als het goed is één waar je waanzinnig trots op bent en welke een nog betere dienst of product aanbiedt. En nu maar wachten tot je klanten naar je website komen. Was het maar zo eenvoudig, of liever niet want hier komt Dutch Blue om de hoek kijken.

  Je kunt nog zo’n mooie website hebben maar als je niet vindbaar bent wordt je niet gevonden en wordt het lastig om je doelen te bereiken. Op verschillende manieren kun je zorgen voor verkeer naar je hebt website. Google Ads bied verschillende mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jou website goed gevonden wordt en als je dit goed inzet zorgt dit ervoor dat exact de mensen waar jij ….of beter gezegd, mensen die op zoek zijn naar jou product of dienst jouw website eenvoudig weten te vinden. Dit kan bijvoorbeeld doordat ze een zoekopdracht invoeren in de Google zoekmachine of doordat ze op een willekeurige website een reclame advertentie van je voorbij zien komen.

  Ik wil meer omzet

   Ik wil meer omzet.

   Wij geven graag vrijblijvend advies over het genereren van meer omzet voor jouw bedrijf.

   Bedrijfsnaam*

   Naam*

   Telefoonnummer*

   Ook online succes?

   Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat doet jouw organisatie en welke missie heb je?
   We nemen graag met je door welke online successen voor jou in het verschiet liggen en hoe wij je kunnen helpen scoren.