Anouk

Sparren over online succes?

Bel Anouk om een afspraak in te plannen! 085 - 486 57 20
Bel ons op 085 - 486 57 20
Ga terug

Concept, design & ontwikkeling

Dutch Blue maakt er iets moois van

We luisteren. We adviseren. We leveren. Daarna kun jij gaan scoren

Samen met jouw organisatie, vormen we vanuit diverse disciplines een team. We luisteren aandachtig naar je wensen, vatten de vraagstelling samen en stellen het doel vast. Bijvoorbeeld meer leads, hogere omzet of grotere naamsbekendheid. Want zonder doel geen resultaat.

Terug aan de tekentafel werken we een concept uit en adviseren we over de beste aanpak. Natuurlijk zijn onze online oplossingen snel, responsive en professioneel en werken we met een ultramodern CMS. Vindbaarheid, snelheid en conversie, ook die vinken we af. Het gaat ons om de herkenning bij je doelgroep, de focus op jouw kernactiviteiten en het vertalen van jouw doel naar een online platform dat daarbij past.

Het concept leggen we aan je voor. Bij groen licht gaan we snel aan de bak. Gretig als we zijn. We leveren op nadat alle alle puntjes op de i staan: functionaliteit, design, gebruiksvriendelijkheid, structuur, communicatie, etc.

Verlang je naar meer informatie, een offerte of een gesprek? Bekijk onze concept, design en ontwikkeling diensten of neem direct contact met ons op.

ZIJ GINGEN JE VOOR

En wij zijn er apetrots op!

FMTC Safety
Villa Uk
Lorem Ipsum is simply dummy text
GOOSE VPN
Lorem Ipsum is simply dummy text
Ook online succes?

Neem dan contact op.

Bel ons op 085 – 486 57 20 om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bak koffie en een stroopwafel, mail naar info@dutchblue.nl of…